Skip to Content

CERESIT CD 26

JÄMEDATERALINE BETOONIPARANDUSSEGU

  • vähekahanev
  • vee- ja külmakindel, sobib kasutamiseks nii sise- kui ka välistingimustes
  • vastupidav teedele puistatavatele kemikaalidele

Omadused ja eelised

CERESIT CD 26 on jämeda graanuliga ühekomponentne segu betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks, tühimike ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on 30−100 mm.

Omadused

Kirjeldus

Segu CERESIT® CD 26 on betooniparandussüsteemi CERESIT PCC osa. CERESIT PCC süsteem on ette nähtud rõdudes esinevate süvendite ja kahjustuste täitmiseks ning erinevat tüüpi betoon- ja raudbetoonkonstruktsioonide terviklikuks remontimiseks. Segu võib kasutada nii vertikaal- kui ka horisontaalpindadel nii hoonete sise- kui ka välispindadel. Segu võib peale kanda nii käsitsi kui ka mehaaniliselt. Kui segu kantakse vertikaalpindadele ja lagedele, võib korraga peale kantud ühe kihi paksus olla kuni 35 mm. Segu võib kasutada betoonil, mille klass on kõrgem kui C12/15.
Saadaval pakendi suurused: 25 kg

Dokumendid ja allalaadimine

Kuidas kasutada

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

ALUSPINNA ETTEVALMISTUS

CERESIT CD 26 nakkub hästi koormust taluvate puhaste pragudeta betoonpindadega, mis on puhastatud nakkumist takistavatest ainetest. Aluspind peab olema piisava survetugevusega (vähemalt C12/15-klassi betoon) ja rebenemistugevusega vähemalt 1,0 MPa.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PEALEKANDMINE

Pakendi sisu puistata väljamõõdetud kogusesse külma puhtasse vette ja segada aeglasekäigulise seguriga, kuni on saadud ühtlane, tükkideta segumass. Vajaduse korral võib õige konsistentsi saamiseks lisada veidi vett. Lasta segumassil 3 minutit seista ja segada see uuesti läbi. Enne kasutamisaja lõppu kanda valmis segumass värskele kontaktkihile kellu, hõõruti või pihusti abil või valada raketisse ja vormida selle järgi. Suuremõõtmeliste pindade puhul kasutada vibrolatte. Segu pealispinda võib kohe pärast pealekandmist siluda terashõõrutiga või hõõruda 10–20 minuti pärast plasthõõruti või käsnaga. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

OLULINE MÄRKUS CERESIT CD 26 KASUTAMISE KOHTA

Töid tuleb teha kuivades tingimustes, kui õhu ja töödeldava pinna temperatuur on 5−30 °C ning suhteline õhuniiskus on alla 80%. Kaitsta segukihti tugevast päikesevalgusest, tuuletõmbusest jms tingitud liiga kiire kuivamise eest. Täieliku kuivamiseni kaitsta segu vihma eest. Selleks soovitatakse kasutada tellingukatteid. Värsked segupritsmed pesta puhtaks veega, kivistunud segu saab eemaldada mehaaniliselt. 

Seotud tooted

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-24/SAP_0201VLC013L6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 24
    CERESIT CD 24 on peene graanuliga ühekomponentne pahtel betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks ning süvendite ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on kuni 5 mm. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-25/SAP_0201VLC013L7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 25
    CERESIT CD 25 on peene graanuliga ühekomponentne segu betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks, tühimike ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on 5−30 mm. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/hudroisolatsioonilahendused/toode#/ceresit-cr-166/SAP_0201WJC014B9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CR 166
    Kahekomponentne kiudtugevdatud elastne segu, mis on ette nähtud deformeeruvate ja mittedeformeeruvate mineraalsete aluspindade hüdroisolatsiooniks ning niiskustõkkeks. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-24/SAP_0201VLC013L6/variation/1054294/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 24
    CERESIT CD 24 on peene graanuliga ühekomponentne pahtel betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks ning süvendite ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on kuni 5 mm. 

Korduma kippuvad küsimused