Skip to Content

CERESIT CD 30

KORROSIOONIKAITSE- JA KONTAKTSEGU 2 IN 1

  • sise- ja välistöödeks
  • nakkub väga hästi betooni ja terasega
  • mineraalne

Omadused ja eelised

CERESIT CD 30 kasutatakse sarrusevarraste korrosioonivastase kaitsena ning betooni ja raudbetooni kontaktkihina enne süsteemi ülejäänud komponentide pealekandmist. CD 30 betooni ja remondisegu vahel kasutamine võimaldab saavutada väga hea kihtidevahelise koostoime.

Omadused

Kirjeldus

CERESIT® CD 30 kasutatakse sarrusevarraste korrosioonivastase kaitsena ning betooni ja raudbetooni kontaktkihina enne süsteemi ülejäänud komponentide pealekandmist. CD 30 betooni ja remondisegu vahel kasutamine võimaldab saavutada väga hea kihtidevahelise koostoime. CD 30 moodustab koos CD 24, CD 25 ja CD 26-ga betooniparandussüsteemi CERESIT PCC, mis on mõeldud pragude/aukude täitmiseks ja rõdude remondiks, samuti mitmesuguste tsement- ja raudbetoonkonstruktsioonide parandamiseks. Saadaval pakendi suurused: 25kg

Dokumendid ja allalaadimine

Kuidas kasutada

ALUSPINNA ETTEVALMISTAMINE

CD 30 nakkub hästi koormust taluvate, puhaste, pragudeta betoonpindadega, mis on puhastatud nakkumist takistavatest ainetest. Aluspind peab olema piisava survetugevusega (vähemalt C12/15 klassi betoon) ja rebenemistugevusega vähemalt 1,0 MPa.

SEGAMINE

Pakendi sisu puistata väljamõõdetud kogusesse külma puhtasse vette ja segada aeglasekäigulise seguriga, kuni on saadud ühtlane, tükkideta segumass. Töid tuleb teha kuivades tingimustes, kui õhu ja töödeldava pinna temperatuur on 5−30 °C. 

PEALEKANDMINE

Sarruse kaitsmine. Enne segu kasutusaja lõppu kanda valmissegu pintsliga puhastatud sarrusele. Ajada segu ühtlaselt laiali ja katta hoolikalt varraste pealispinna. Pärast esimese kihi kivistumist (u 3 h) kanda sarruseterasele teine segukiht. Kontaktkihi tegemisel hõõruda CD 30 valmissegu pintsli või harjaga puhastatud mattniiskele betoonpinnale ja varem kaitsekihiga kaetud sarruseterasele. 

Seotud tooted

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-24/SAP_0201VLC013L6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 24
    CERESIT CD 24 on peene graanuliga ühekomponentne pahtel betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks ning süvendite ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on kuni 5 mm. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-25/SAP_0201VLC013L7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 25
    CERESIT CD 25 on peene graanuliga ühekomponentne segu betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks, tühimike ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on 5−30 mm. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-26/SAP_0201VLC013L8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 26
    CERESIT CD 26 on jämeda graanuliga ühekomponentne segu betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks, tühimike ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on 30−100 mm. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/hudroisolatsioonilahendused/toode#/ceresit-cr-166/SAP_0201WJC014B9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CR 166
    Kahekomponentne kiudtugevdatud elastne segu, mis on ette nähtud deformeeruvate ja mittedeformeeruvate mineraalsete aluspindade hüdroisolatsiooniks ning niiskustõkkeks. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ee/et/tooted/ehitussegud-ja-lisatooted/toode#/ceresit-cd-24/SAP_0201VLC013L6/variation/1054294/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 24
    CERESIT CD 24 on peene graanuliga ühekomponentne pahtel betoon- ja raudbetoonpindade tasandamiseks ning süvendite ja kahjustatud kohtade täitmiseks. Selle kasutusvahemik on kuni 5 mm. 

Korduma kippuvad küsimused